ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ

Тренировката в група е освен много добро физическо натоварване и страхотно емоционално разтоварване. Групата създава атмосфера със състезателен характер в която не ти е удобно да се откажеш дори да ти е трудно и със сигурност даваш всичко на което си способен.

ВИДОВЕ ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ
Kangoo Jumps е фитнес програма и един от най-добрите начини да се отървем бързо от излишните килограми, да оформим коремните мускули. Използват се специални обувки. Тренировката прилича на танц, комбинират се стъпки под звуците на денс музика или готини хаус ремикси. 
 
 
Step aerobics е интензивна кардио програма, която включва аеробни упражнения, изпълнявани на степ платформа.На фона на динамична музика, с хореография взаимствана от бойните изкуства или различни видове танци .Натоварват се всички мускулни групи, но предимно бедрата и седалището. Упражненията с гирички “обогатяват” степ аеробиката като оформят мускулите на ръцете, гърдите и гърба. 
 
Fit Ball е фитнес-аеробик програма с топка. В допълнение се използват класически упрaжнения за цялостно натоварване на тялото. Упражненията се съчетават в комбинации за различните мускулни групи. В резултат на правилно подбран упражнения и  добра техника на изпълнение, тялото става стегнато, гъвкаво и много елегантно. 
 
Spinning е групово аеробно занимание, изразяващо се в организирано каране на специално пригодени за случая колела на закрито, наречени спинери. Колелата и хореографията при спининг са създадени да имитират колоездене в пресечена местност. Натоварването се регулира чрез винт за съпротивлeниe, с който е снабдено всяко спининг колело. Продължителността на един час по спининг е между 45-60 минути, през които участниците следват командите на инструктора и преминават през различни етапи - изкачване, спускане, спринтове и др.
 
Активна Каланетика аеробен спорт, изключително подходящ за хора, желаещи да поддържат форма с по-малко усилия. Използват се  пружиниращи движения, което намалява риска от травми и увеличава ефективността. Ще се изненадате колко добре може да работи тялото ви.

 

ГРАФИК НА ЗАНИМАНИЯТА
 ПОНЕДЕЛНИК 
 ВТОРНИК 
 СРЯДА 
 ЧЕТВЪРТЪК 
 ПЕТЪК 
СЪБОТА 
 НЕДЕЛЯ 
 
 7:45
CROSS CIRCLE
 
 7:45
CROSS CIRCLE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11:00 Каланетика 
 
11:00 Каланетика 
 
11:00 Каланетика 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17:00 Каланетика 
 
17:00 Каланетика 
 
17:15 Каланетика 
 
13:00 Каланетика 
18:15 Каланетика
 18:15
Йогалатес с Джули
18:15 Каланетика 
 18:15
Йогалaтес с Джули
 
 
14:00 Каланетика 
 
 
 19:30
CROSS CIRCLE
 
 19:30
CROSS CIRCLE
 
 15:30
Йогалатес с Джули